Levering & montage – De Kantoormakers Meteen naar de content

Levering & montage

Nadat de bestelling en betaling bij ons is binnengekomen nemen wij contact met u op om een afspraak te maken voor de bezorging. Alle bestellingen die wij in Nederland leveren, worden door ons achter de eerst gesloten deur op de begane grond geleverd. Levering op etage is niet inbegrepen. Wadden eilanden op aanvraag. In huis en montage is mogelijk tegen een meerprijs.

Bezorgkosten en Montagekosten

Levering vindt plaats binnen de periode die is aangegeven bij het desbetreffende product. De Kantoormakers zal er altijd naar streven deze leveringsdatum na te komen. Derhalve is het mogelijk dat leveringstijden afwijken van de genoemde leveringstijden.De genoemde leveringstijden die op onze website staan vermeld gelden als indicatie, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Levering houdt in achter de eerst gesloten deur op de begane grond. In huis en montage is mogelijk tegen een meerprijs.

De Kantoormakers biedt zijn producten tegen een zo laag mogelijke prijs aan. Verschillende leveringstarieven worden gehanteerd, zodat bij de bestelling van meerdere producten met een verschillend leveringstarief het mogelijk is dat uw bestelling niet in één keer bezorgd wordt.

Geleverde producten kunnen binnen 14 dagen zonder opgaaf van reden geretourneerd worden indien deze in de originele verpakking zitten. Eventuele schade aan de geleverde producten dient binnen 1 uur na ontvangst van de goederen kenbaar gemaakt te worden aan De Kantoormakers.

Let op: Producten met een levertijd langer dan 3 weken worden speciaal op bestelling voor u geproduceerd. Hierdoor is het niet mogelijk deze artikelen te retourneren na ontvangst. Alle producten met een levertijd tussen de 1-3 weken kunnen altijd retour worden gestuurd, hier gaat het om voorraadartikelen. 

Let op: Om de productprijs zo laag mogelijk te houden, slaan wij onze producten op in verschillende magazijnen in binnen – en buitenland, afhankelijk van waar de producten geproduceerd worden. De producten worden dus vanuit verschillende magazijnen naar de klant verzonden en daarom hanteren wij variërende leveringstarieven.