Levering & Retour – De Kantoormakers Meteen naar de content

Levering & Retour

Bezorgkosten NL klein transport (exclusief waddeneilanden) €44.00
Bezorgkosten NL groot transport (exclusief waddeneilanden) €79.00
Bezorgkosten BE klein transport - €99.00
Bezorgkosten BE groot transport - €130.00

Artikel 7 - Kosten in geval van retournering B2C en B2B

Retourkosten NL (Waddeneilanden op aanvraag) - €79.00
Retourkosten BE - €130.00

1. Dekantoormakers.com heeft GEEN gratis retour service. De het bedrag om een product te retourneren valt niet onder de transport/ bezorgkosten. 

Het bedrag dat u betaald om een product te bezorgen of retourneren, is een dienst die door De Kantoormakers BV wordt ingekocht bij een extern transportbedrijf. Indien de dienst is geleverd is het niet mogelijk deze kosten te crediteren waneer u een bestelling annuleert of retourneert. De Kantoormakers BV vergoed nooit de gemaakte verzend/retourkosten.Indien de consument gebruik maakt van zijn herroepingsrecht, komen de kosten van de levering + terugzending voor zijn rekening. In Nederland bedragen deze kosten €79,-.

2. Indien de consument gebruik maakt van zijn herroepingsrecht, komen zowel de kosten van de heen als terugzending voor zijn rekening. In Nederland en Belgie bedragen deze kosten €79,-. In Belgie bedragen deze kosten €130.-

3. De consument mag ook zelf een transporteur inschakelen om producten te retourneren. De kosten hiervoor worden niet gedekt door het retourbeleid van Dekantoormakers.com

4. Let op: Producten met een levertijd langer dan 2 weken worden speciaal op bestelling voor u geproduceerd. Hierdoor is het niet mogelijk deze artikelen te retourneren na ontvangst. Alle producten met een levertijd tussen de 1-2weken kunnen altijd retour worden gestuurd, hier gaat het om voorraadartikelen.

5. Indien de consument een bedrag betaald heeft, zal de ondernemer dit bedrag zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen na herroeping, terugbetalen. Hierbij is wel de voorwaarde dat het product reeds terug ontvangen is door de dekantoormakers.com, of sluitend bewijs van complete terugzending overlegd kan worden.

6. Zakelijke klanten (B2B) hebben geen recht op herroeping.

7. Geleverde producten kunnen binnen 14 dagen zonder opgaaf van reden geretourneerd worden indien deze in de originele verpakking zitten. Eventuele schade aan de geleverde producten dient binnen 1 uur na ontvangst van de goederen kenbaar gemaakt te worden aan De Kantoormakers.

8. Levering vindt plaats binnen de periode die is aangegeven bij het desbetreffende product. De Kantoormakers zal er altijd naar streven deze leveringsdatum na te komen. Derhalve is het mogelijk dat leveringstijden afwijken van de genoemde leveringstijden.De genoemde leveringstijden die op onze website staan vermeld gelden als indicatie, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Levering houdt in achter de eerst gesloten deur op de begane grond. In huis en montage is mogelijk tegen een meerprijs.

9. De Kantoormakers biedt zijn producten tegen een zo laag mogelijke prijs aan. Verschillende leveringstarieven worden gehanteerd, zodat bij de bestelling van meerdere producten met een verschillend leveringstarief het mogelijk is dat uw bestelling niet in één keer bezorgd wordt.

10. Let op: Om de productprijs zo laag mogelijk te houden, slaan wij onze producten op in verschillende magazijnen in binnen – en buitenland, afhankelijk van waar de producten geproduceerd worden. De producten worden dus vanuit verschillende magazijnen naar de klant verzonden en daarom hanteren wij variërende leveringstarieven.