Wie wij zijn – De Kantoormakers Meteen naar de content

Wie wij zijn

Wat ons beweegt

Hoe creëer je een plek die inspireert en fijn werkt, zo fijn dat iedereen teleurgesteld is als ze weer naar huis moeten. Een plek die werken leuker en gezonder maakt, een plek die productiviteit verhoogd, doordat het aansluit bij de mensen die er zijn.

Wie we zijn

Mijn naam is Ian Joosten,
oprichter van De Kantoormakers. Onze Kantoormakers hebben hun roots in de festival scene en de meubelmakerij. We bestaat uit een jong en creatief team dat samen werkt met de oude rotten uit uit de projectinrichting. Zo combineren wij creativiteit met kennis voor het kantoor van morgen. Want waar jij werkt, daar zijn wij

Hoe creëer je op een locatie een plek die inspireert en fijn werkt, zo fijn dat iedereen teleurgesteld is als ze weer naar huis moeten. Een plek die werken leuker maakt en productiviteit verhogend is, doordat hij aansluit bij de mensen die er zijn. Want laten we eerlijk zijn, iedereen werkt anders.

Mijn naam is Ian Joosten,
oprichter van De Kantoormakers. De kantoormakers heeft haar roots in de festival scene en de meubelmakelij. We bestaat uit een zeer jong en creatief team dat samen werkt met de meest ervaren specialisten uit de projectinrichting. Zo combineren wij creativiteit met kennis voor het kantoor van morgen.